Mattläggning

Vi kan hjälpa dig med mattläggning av alla olika typer av material.

Mattläggning

Vi kan hjälpa dig med mattläggning av alla olika typer av material, allt från linoleum, plast och textil till vinyl. Vi lägger också heltäckande mattor i våtrum, vardagsrum eller offentlig miljö och oavsett vad du väljer eller behöver ser vi till att mattläggningen blir som du vill ha det.


Plastmattor

I dusch eller badrum är det inte ovanligt att ha plastmatta, idag finns flera olika plastmattor i tilltalande design. Vi kan även hjälpa dig att lägga plastmatta som tätskikt i badrum.

Heltäckande textilmattor

Idag finns även ett stort utbud av heltäckande textilmattor i olika färger och material att välja på. Med ett mjukt och skönt textilgolv skapar du enkelt en mer inbjudande inredning. Denna typ av matta är oftast mjuk att gå på och ger ett gemytligt intryck, vilket kan vara härligt i exempelvis hall eller sovrum.

Ett riktigt bra val

Söker du ett mer praktiskt alternativ med lång hållbarhet, är miljömedveten samt lätt att städa? Då rekommenderar vi mattor i linoleum, gummi eller plast. Tack vare en smutsavvisande yta och stark bindning mellan lagren i mattorna behöver du inte oroa dig för slitage eller skador på ditt nya golv.

Vinylgolv

En av de nyare produkterna på marknaden är vinylgolven. Till skillnad från linoleum-, gummi- eller plastmattor får du samma design som ett parkettgolv men istället för trämaterial som parketten är av, är vinylgolven i plast. Detta ger dig ett slitstarkt golv med hög kvalitet.


Ring oss för rådgivning

Är du osäker på vilken matta som är lämplig för ditt ändamål ger vi gärna tips och råd. Vi ser också till att anpassa mått och storlek efter dina behov och önskemål.

Gör en offertförfrågan snabbt och enkelt! Vi återkommer till dig så snart vi kan.

Vill du komma igång med ditt projekt direkt?